De passie voor mooie producten en heerlijke smaken!

VOED UW SPIEREN VOOR ALLEDAAGSE KRACHT

GASTRONOMISCHE GERECHTEN

De Kromme Dissel, onderdeel van Fletcher Hotel Klein Zwitserland, is een oude Saksische boerenhoeve, opgebouwd uit relikwieën van boerderijen uit het oosten. Op deze inspirerende plek, waar je de historie kan ruiken en waar ambacht al bijna 50 jaar wordt bekroond met een Michelinster, werk ik samen met mijn team aan een onvergetelijke beleving voor iedere gast.

Toen Patrick bij ons in het restaurant te gast was raakten we in gesprek. We kwamen erachter dat we dezelfde passie deelden, namelijk de liefde voor mooie producten en heerlijke smaken. Ieder met zijn eigen achtergrond, ik vanuit de horeca, en Patrick vanuit de voedingsindustrie, besloten we dat lekker eten een moment van samen zijn en tot rust komen is, met een maaltijd bereid met zorg en liefde.

In De Kromme Dissel koken we spannende gerechten, vaak eiwitrijk, afgewisseld met vis en vlees aangevuld met een diversiteit aan groenten uit het seizoen. Dit doen wij vanuit onze smaak en dat is onze stijl. Dit past perfect in het PRALEUCINE® concept.

Zoals de pralines een beloning zijn op een dagelijkse workout kan een diner in De Kromme Dissel een beloning zijn voor een langere termijn doelstelling. Om alvast kennis te maken met de smaken van De Kromme Dissel hebben we een heerlijk ‘PRALEUCINE® proof’ gerecht gemaakt en het recept voor u uitgewerkt.

Ik teken voor een gezonder en fitter leven met heerlijke gerechten.

Tonny Berentsen
Chef de cuisine, restaurant De Kromme Dissel
Gelderland- Heelsum – www.krommedissel.nl 

Thuis genieten van hoogwaardige gerechten?

Genieten van een hoogwaardige en eiwitrijke maaltijd?
Speciaal voor PRALEUCINE® ontwikkelde Chefkok Tonny Berentsen
deze heerlijke gerechten. Download je recept naar keuze en laat je verrassen!

Download hier het recept voor Noordzee Kabeljauw
Download hier het recept voor de Caesar Salade
Download hier het recept voor de Zalm met Broccoli
Download hier het recept voor Bonensoep met Kikkererwtensalade