VOED UW SPIEREN VOOR ALLEDAAGSE KRACHT

OVER PRALEUCINE®

Het PRALEUCINE® concept bestaat uit een combinatie van eiwitrijke voeding, oefeningen om het bewegen te stimuleren en heerlijke pralines met vitamine D en leucine. Het concept zorgt ervoor dat uw spieren hun kracht behouden tijdens het ouder worden. Met krachtige spieren blijft u langer fit, herstelt u sneller na ziekte of een operatie en heeft u minder kans op vallen.

Tijdens de opstartfase heb ik verschillende interviews gehouden. Hieruit kwam keer op keer naar voren dat bewegingsvrijheid en dagelijkse dingen, zoals boodschappen doen, bezoekjes afleggen en buiten wandelen, heel belangrijk zijn voor mensen. Velen zeiden ook dat juist dit soort dingen meer kracht en energie kosten bij het ouder worden. Logisch, het hoort bij het natuurlijk proces van het ouder worden om spiermassa en kracht te verliezen. Het goede nieuws is dat we met eiwitrijke voeding, krachttraining en aanvullende vitaminen, mineralen en aminozuren dit proces kunnen beïnvloeden.

Wat goed voor ons is mag ook best lekker zijn. Genieten hoort bij het leven en bij het ouder worden. Zo kwam ik tot de combinatie van gezond en lekker, door vitamine D en leucine te verwerken in een heerlijke

praline, gemaakt van Belgische chocolade. Leucine is een essentieel aminozuur en een belangrijke bouwstof voor spieren. Leucine geeft het startsignaal voor de omzetting van eiwitten in spieren. Vitamine D ondersteunt de spierfunctie bij veroudering.

Ik hoop dat dit concept u zal helpen om gezond oud te worden en te blijven genieten van het leven.

Patrick Tassignon
Oprichter van PRALEUCINE®, de 50 gepasseerd en actief sporter.

,,Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de voedingsindustrie opgedaan in R&D, Operations en Kwaliteit, op gebied van baby – en klinische voeding. Deze kennis en ervaring zet ik nu graag in bij het ontwikkelen van nieuwe concepten op het gebied van voeding en gezondheid bij ouderen.”